Kundkontakt 2.0 – Ta er service mot konsument till nya nivåer

Vad är egentligen bra service och hur ger man det? Hur motiverar man medarbetare och anställda till att ge bättre service? Varför är det lika viktigt med bra service internt som externt? Hur maximerar man sin servicenivå? Dessa frågor och många andra svarar Chris på i denna kurs. Man får självklart veta vad som upplevs som riktigt bra service och hur man tar den kortaste vägen dit!

Ditt företags service kan aldrig upplevas från insidan, det måste ses från utsidan. Därför går man självklart också igenom hur man på ett optimalt sätt ser sin egna servicenivå och även får en kunskap om sin egen del i kugghjulet!

Vi går igenom dels serviceutvecklingens historia, hur man tidigare har sett på service och hur framtidens servicearbete ser ut. Man får också övningar och träningsexempel för att kunna ta sig och sin personal vidare till nästa steg i serviceprocessen.

Välkommen på en kurs som både inspirerar, motiverar och hjälper er till nya nivåer av världens viktigaste nyckeltal, service i världsklass!

Kursen är just nu under uppbyggnad. Vill du lämna feedback på moment du gärna vill ska vara med, hör av dig till oss!

Vem är kursen & webbinariet för?

För dig som jobbar med någon form av kundkontakt

För dig som ansvarar över någon med kundkontakt

För dig som vill förstå service bättre och förbättra din förståelse om bemötande i många olika situationer

Vad kan du jobba med efter kursen?

Efter kursen kommer du med ökad kompetens kunna jobba inom flera yrken. Här är några:

  • Servicepersonal
  • Kundservice
  • Butiksmedarbetare
  • Receptionist
  • Säljare
  • AM, Account Manager
  • KAM, Key Account Manager
  • Teamchef
  • Kundservicechef
  • Andra yrken där du har möten med kund

Kursansvarig: Chris Pettersson

Chris Pettersson är en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har gjort över 350 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation. Han har ett långt och gediget CV både inom sin karriär som säljare och försäljningschef, men också som affärsutvecklare och föreläsare.

Han har genom åren bland annat skrivit en trendande bok om motivation, vunnit flera priser inom försäljning, varit mångårig försäljningschef och har även suttit i Bonnier AB:s försäljningsstyrelse.

Förutom detta så är Chris medgrundare till Bonnier Palms, en utbildningsplattform för tusentals människor runt om i Sverige. Dessutom är han en av två medgrundare till en av Sveriges största nätverksträffar för kvinnor; WowWomenWednesday.

Vill du läsa mer om Chris – besök hans sida här.

FAQ – Vanliga frågor

När startar kursen?
Just nu är kursen under utveckling. Preliminärt startdatum är 2020-6-7.

Vad kostar kursen?
Kursen kommer när den släpps kosta 4 995 kr (inkl. moms).

Hur anmäler jag mig till kursen?
Just nu går det enbart att anmäla ditt intresse till kursen. Det gör du här på sidan.

Krävs det någon förkunskap?
Nej, du behöver inga förkunskaper för att gå kursen. Vi går alltid igenom grunderna innan vi går igenom mer avancerade koncept.